Det har varit tyst här på bloggen ett tag. Skälet är huvudsakligen att jag kör lastbil under dagarna och inte hinner läsa så mycket, och än mindre hinner skriva om det jag faktiskt läser. Hursomhelst, för en vecka sedan kom jag på idén att jag skulle ha med mig kameran i bilen och dokumentera arbetet och de olika företag och industrier som jag levererar till. Med tanke på att jag alltid finner det intressant med företags- och industrihistoria så var det en idé som jag borde ha kommit på tidigare.

Bilderna är så att säga tänkta för det egna arkivet, men som bonus har jag ju nu möjligheten att ge min lilla läsekrets en inblick hur det kan vara att köra lastbil. Nedan följer bilder och filmklipp från idag.

Väntar på att bli lossad på Tetra Pak i Lund.

I sakta mak efter en traktor på vägen mellan Gårdstånga och Eslöv.

På väg tillbaka från en hämtning på Euromaint på Malmö bangård.

2 reaktioner till “På väg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s