Uppdatering

Det har varit tyst här på bloggen länge nu. Jag funderar dock på om det inte är dags för en nystart snart. Här kommer iallafall en liten uppdatering och lägesrapport.

Den här veckan har jag börjat som doktorand på statsvetenskapliga institutionen i Lund. Det är mycket roligt att få möjligheten att forska och gräva djupare inom politisk teori. Just nu försöker jag stycka upp och revidera min masteruppsats om David Hume, med förhoppning om att det kan bli något publicerbart av den. Samtidigt filar jag så klart på en avhandlingsplan. Det lutar åt att handla om begreppet politisk legitimitet och dess roll inom olika politiska teorier och ideologier.

För övrigt vill jag passa på att upplysa om att jag har äran att medverka i senaste numret av Ekonomisk Debatt, där jag recenserar en bok om Alexis de Tocqueville. Tidigare under året spelade jag in ett podradioprogram om David Hume för Idésherpa, vilket kan avlyssnas här.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s